House of E-commerce
Ons huis, jouw thuis

Een dag in

Samenwerken met andere ecommerce ondernemers is de kern.

‘Een dag in ons huis, jouw thuis’…

Je hebt al een tijdje een webshop en voert deze vanaf huis. “Een uit de hand gelopen hobby”, noem je het op verjaardagen. Overal in je huis ligt voorraad en je bureau is veranderd in een servicebalie. Je huisgenoten fungeren als inpakkers en al je telefoontjes beantwoord je steevast met je bedrijfsnaam. De scheidslijn tussen werktijd en vrije tijd is allang verdwenen. Dit kan zo niet langer!

Je neemt contact op met House of E-Commerce en wordt member. Ineens heb je de beschikking over een heuse kantoorruimte, eigen warehouse space, en andere professionele toevoegingen die van jouw ‘bedrijfje’ een écht bedrijf maken. Enorm spannend, maar je voelt dat je goed zit.

Je neemt afslag Almelo-West vanaf de A35 en in no time heb je het House of E-Commerce in je vizier. Er is ruim voldoende eigen parkeergelegenheid en je parkeert je auto vlak bij de deur. Het regent een beetje, gelukkig is de entree overdekt en omdat er geen gedoe met sleutels nodig is, open je op je gemak de deur met jouw eigen bedrijfs-tag. Je wordt begroet door de receptioniste wanneer je binnenkomt. Je werkdag kan beginnen.

Je loopt naar je kantoor en maakt een quick-stop bij de koffie-corner waar je je dag goed start met een cappuccino of espresso. Aangekomen in je personal office start je je computer op. Je mailbox stroomt in rap tempo vol met nieuwe bestellingen. Heerlijk dat je je nooit meer druk hoeft te maken om haperende wifi met een in-house netwerk via een supersnelle glasvezel verbinding!

Even naar de kantine om een vaas te pakken voor een welkomstboeket van een van je klanten, dat zojuist bij het magazijn afgeleverd is en door een warehouse-medewerker naar jouw kantoor is gebracht. Onderweg kom je Lloyd tegen. “Hey Lloyd, jij bent toch fotograaf? Kunnen wij aan eind van de week eens samen kijken naar mijn product foto’s?”

BAM! Je koffie staat nog af te koelen en de eerste afspraak is al gepland.

Je mobiel gaat, het is de receptioniste die je laat weten dat er een klant voor je ‘onder de knop zit’. Aan je bureau open je de klantorder en je beantwoordt efficiënt de vragen van degene aan de andere kant van de lijn. Tevreden rond je het gesprek af.

Saar klopt op je deur en vraagt: “Jij verkoopt toch via Bol.com? Kan je me eens laten zien hoe dat in z’n werk gaat?”. Natuurlijk wil je dat, Saar heeft jou immers vorige week geholpen om tegen betere prijzen via PostNL pakketten te verzenden. Samen plannen jullie een moment, wellicht willen er nog wel meer members aansluiten, dus je stuurt er meteen een interne mail uit en reserveert vast een spreekkamer.

De tijd lijkt voorbij te vliegen; time for lunch! De geur van verse broodjes komt je al tegemoet als je richting de kantine loopt. Jeroen is er ook: “Even vragen hoe zijn vakantie was!”

Gedurende de middag beantwoord je nog een aantal telefoontjes, reageer je op je mails en schrijf je een paar serieuze offertes. Ons huis begint inderdaad steeds meer als jouw thuis te voelen.

Dan is het tijd voor ‘the core’ van jouw business; tijd om jouw producten bij de klant te krijgen. Je betreedt je eigen in-house depot en maakt alles gereed voor verzending. Toch fijn dat de medewerkers van DSIT, die ook member zijn, je gisteren uit de brand hebben geholpen door je wat rollen tape te geven. In vervolg gaat jouw order aan inpakmaterialen meteen mee met de orders van deze club, dan weet je zeker dat je nooit meer mis grijpt.

Je bestellingen zijn ingepakt en je drukt op de bel. In een oogwenk word je begroet door Dennis, de magazijn chef van House of E-commerce. “Lekker veel pakketten! Moet er nog iets geseald worden?”, zegt hij enthousiast en hij pakt alles op de kar.

Dennis zorgt ervoor dat PostNL straks alles meeneemt. Wat een luxe dat je niet langer met eigen vervoer in etappes naar het postkantoor hoeft!

Het was een productieve dag en je twijfelt; “zal ik naar huis gaan of toch nog even sporten?”

Je besluit het laatste en haalt je sportkleding uit je tas. Een In-House Fitness Studio is toch wel echt een uitkomst. In de ruime kleedkamer kleed je je om, even een half uurtje sporten, lekker!

Wanneer je rustig op de loopband staat komt Guus even buurten, hij is ook aan het sporten. Je doet al een tijdje zaken met Guus, hij heeft een online marketing bureau en heeft zijn kantoor vier deuren naast het jouwe.

Hij neemt plaats op de crosstrainer tegenover je en vraagt hoe het met de business gaat? “Goed” antwoord je, “we groeien hard!”

“Kom morgen even langs”, zegt Guus, ”ik heb wat mooie kansen binnen je Google Shopping Campagne gezien”. Je bevestigt dat je zeker naar zijn kantoor zult komen. “Maar nu eerst even sporten”.

Je doet je airpods in je oren en waant je even helemaal alleen. Stap voor stap ren je de kilometers weg….

Heerlijk; Thuis… dit had ik 2 jaar eerder moeten doen!

WORD HUISGENOOT

contact

+31 (0) 546 241 621
info@houseofecommerce.nl
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

Instagram
      Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
      Er ging iets mis met het verzenden van uw bericht
      © House of E-commerce 2024.