House of E-commerce
Ons huis, jouw thuis

Ons huis

Dé plek om jouw groeiambitie te realiseren.

Elk E-Commerce bedrijf kent gelijke groeifasen, wij geloven dat de kracht ligt in het samen doorlopen van die fasen. Leren van- en aan elkaar.
Waarom zou je elk groeiaspect in je eentje uitvinden als anderen je al voor zijn gegaan en successen hebben behaald? Waarom zou je jouw kennis enkel en alleen voor jezelf houden, als je hiermee anderen kan laten floreren?

Onze members groeien samen. Zo zorgen we als collectief voor een fundering van jouw bedrijf die staat als een huis.

Kijk snel met wie je samen kunt groeien!

Onze diensten

Indoor Warehouse

Indoor Warehouse

Geen opslag meer bij familieleden of in veel te dure garageboxen. In ons Indoor Warehouse krijg jij als member een eigen magazijn om je producten op te slaan, te picken én te verpakken.

Betrouwbaar Bedrijfsnetwerk

Betrouwbaar Bedrijfsnetwerk

Niet meer afhankelijk zijn van externe partijen als het gaat om jouw razendsnelle glasvezelverbindingen. Ons netwerk in ons eigen beheer!

Fitness Studio

Fitness Studio

Begin bij de basis en houd lichaam en geest gezond. Hoe? Door te bewegen! Tijdens je pauze, onder werktijd, met een klant of met een collega.
Wij bieden een volledig ingerichte sportruimte, inclusief kleedkamer en 2 douches. Zo heb je nooit meer een excuus om niet te sporten.

Voldoende parkeerplekken

Voldoende parkeerplekken

Voor jou, maar ook voor je klanten. Altijd een vrije plek voor de deur om jouw auto kwijt te kunnen. Liever een keer met de fiets? Onze fietsenstalling biedt ruimte voor voldoende tweewielers!

(Online) Receptioniste

(Online) Receptioniste

De eerste begroeting op je werkdag, een warm ontvangst van jouw klant als je zelf nog even bezig bent. Onze in-house (online) receptioniste(n) dragen zorg voor die extra service, gewoon, jij bent al druk genoeg!

Logistics

Logistics

De tijd dat je met je volgepakte auto een keer of drie per dag naar het postkantoor reed, is voorbij. Voorgoed. Als member maak jij voortaan gebruik van het logistieke systeem van House of E-Commerce. Je incomming pakketten worden voor je aangenomen, je outgoing pakketten worden voor je verstuurd.

Luxe Kantine

Luxe Kantine

Natuurlijk kan je je lunch van huis mee nemen en nuttigen in je personal office, maar de lunchpauze wordt net wat gezelliger als je aan kan schuiven bij andere members, de geur van verse broodjes en andere baksels je omringt en je je zelfs even waagt aan een ontspannen potje tafeltennis, tafelvoetbal, darts of kaarten.

Koffie Corners

Koffie Corners

Geen thermoskan meer op je bureau, niet meer van zolder naar beneden hoeven voor een nieuw bakje. Met onze koffie corners heb je jouw favoriete warme drank altijd binnen handbereik. Verse cappuccino, een shot espresso of gewoon een kop thee. En naderhand zet je je kopje gewoon in de gezamenlijke vaatwasser.

Housekeeping

Housekeeping

Zelf niet zo’n poetser? Of kan je je tijd wel beter besteden? Ons team van professionele schoonmakers zorgt er elke dag/week weer voor dat alle algemene ruimten weer spik en span zijn! Wil je dat we ook je kantoor meenemen? Dit kan voor een kleine vergoeding!

WORD HUISGENOOT

contact

+31 (0) 546 241 621
info@houseofecommerce.nl
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

Instagram
      Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
      Er ging iets mis met het verzenden van uw bericht
      © House of E-commerce 2024.